Ομιλία: Η υγεία των γυναικών μέσα από οδοφράγματα της ζωής

Στο πλαίσιο της ανάδειξης στο ρόλο της γυναίκας σε όλους τους τομείς αλλά και στην πολιτική αναλαμβάνουμε μια σημαντική και καινοτόμα πρωτοβουλία ως παράταξη να αναβαθμίσουμε αλλά και αν εμψυχώσουμε τη γυναίκα να συμμετέχει διεκδικώντας την θέση που της αρμόζει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Οι ευκαιρίες που έχουν οι γυναίκες να αναλάβουν ηγετικές θέσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες . Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η προσέλκυση νέων γυναικών: Η υπο-εκπροσώπηση των γυναικών σε αιρετά αξιώματα θα συνεχιστεί, εκτός αν περισσότερες νέες γυναίκες παρακινηθούν να ασχοληθούν με την πολιτική. Και προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούμαστε να λάβουμε μέτρα όπως η καθοδήγηση, εκπαιδευτικά προγράμματα, δημόσιες εκστρατείες και η επαγγελματική δικτύωση μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην παρότρυνση περισσότερων γυναικών να θέσουν υποψηφιότητα για αξιώματα και στην προετοιμασία τους για μια πολιτική σταδιοδρομία.

Κανένας δεν μπορεί να κόψει το δικαίωμα της συμμετοχής της γυναίκας στην πολιτική ζωή. Αντίθετα η ισότιμη συμμετοχή όλων είναι κάτι που προσθέτει κύρος και αξία στις αποφάσεις που λαμβάνονται μιας και μειώνεται η διαφορά αυτών που λαμβάνουν τις αποφάσεις και αυτών που τις αφορούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/5/2023 και ώρα 17.30 μμ στην Ν.Μεσήμβρια του Δήμου Χαλκηδόνος με θέμα Η υγεία των γυναικών μέσα από τα οδοφράγματα της ζωής– Women Health through the Barricades of Life  στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Μεσημβρίας .

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως