Η Μαρία Τσιμίδου, καθηγήτρια Χημείας-Τροφίμων και το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. θα παρουσιάσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη σημασία της ζάχαρης και του αλατιού στη διατροφή μας, την παρουσία τους και το ρόλο τους στην παρασκευή των τροφίμων.
Με εργαλείο επιλεγμένα βιβλία, θα γίνει ένα παιχνίδι με τα παιδιά προκειμένου να κατανοήσουν τη σημασία των συστατικών αυτών στην καθημερινή τους ζωή.
Για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α’-Γ’ Δημοτικού.
Είσοδος ελεύθερη.
Info
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, ώρα 10.00 στις παιδικές βιβλιοθήκες του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως