Περιπολικό όχημα

Ομολόγησε ο 14χρονος, αυτός σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του

Ομολόγησε ο 14χρονος, ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του, κατά λάθος όπως ισχυρίστηκε,  στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα.  Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, το απόγευμα της Πέμπτης (04/11/2022) στην Μάνδρα Αττικής,

Ο 14χρονος είπε προφορικά στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ότι αυτός σκότωσε τον αδερφό του. Μετά την αναπαράσταση θα υπάρξει η επίσημη κατάθεση που θα λέει και τους λόγους που οδηγήθηκε στο έγκλημα.

Η υπόθεση πήρε αυτή την τροπή ενώ ο ανήλικος ήταν στη ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα του και κατέθετε για εννέα συνολικά ώρες, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως ο μικρός έπεσε σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του αναφορικά με το πώς βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του έχοντας μία σφαίρα κοντά στον αυχένα.

Το όπλο του φόνου

Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι καταιγιστικές καθώς λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου αδερφού έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την υπόθεση μόλις πληροφορήθηκε πως υπάρχουν καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα.

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώθηκε ποτέ από τον πατέρα της οικογένειας για όλα αυτά και πλέον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την εν λόγω υπόθεση.

Οι αντιφάσεις στην κατάθεση

Μπορεί ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του θύματος μετά τις μαραθώνιες καταθέσεις τους να αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο αστυνομικές πηγές εντόπισαν πως ο 14χρονος έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχική του κατάθεση ανέφερε πως παρά τις προσπάθειες του να εντοπίσει τον αδερφό του δεν τα κατάφερε, και γύρισε στο σπίτι. Στη συνέχεια, μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών, φέρεται να υποστήριξε πως γύρισε στη μάντρα, και όχι στο σπίτι.