{ Εκπαίδευση }

On line εργαστήριο: Ταξίδι στη πηγή της δύναμής σου - Πώς μπορείς να γίνεις νικητής.


Κατηγορίες: Σεμινάρια

On line εργαστήριο: Ταξίδι στη πηγή της δύναμής σου - Πώς μπορείς να γίνεις νικητής.

Χώρος: Be Alive Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Κωνσταντινοπολίτικα, 55535
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Be Alive Θεσσαλονίκη
Τιμή: από 0.00

Πότε: 12/06/2020 - 22/06/2020
Ημέρες & Ώρες

4ωρο on line εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί δικτυακά στις 24 Ιουνίου 17:00-21:00μμ. Δηλώσεις συμμετοχής έως 22 Ιουνίου

Ευχηθήκατε κάποια στιγμή να είχατε τον τρόπο να αντλείτε δύναμη και καθοδήγηση στις δυσκολίες και στις προκλήσεις της ζωής σας; Θα θέλατε να συναντήσετε τον εσωτερικό οδηγό σας; Την ενστικτώδη δύναμή σας; Είστε έτοιμοι να την έχετε σύμμαχο και οδηγό;
 
Ζούμε σε 2 κόσμους. Τον εξωτερικό και τον εσωτερικό.
Ο εξωτερικός κόσμος είναι οι πληροφορίες και τα ερεθίσματα που παίρνουμε από το περιβάλλον μας, η επαφή και οι δράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Είναι οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει από τις σπουδές μας, αυτά που διαβάζουμε, αυτά που ακούμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όσα προσλαμβάνουμε από τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία. Όλα αυτά τα επεξεργαζόμαστε, κρατάμε ό,τι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας και δρούμε ανάλογα.
 
Ο εσωτερικός κόσμος είναι ό,τι συμβαίνει στη ψυχή, το νου και τη φαντασία μας και είναι μοναδικός για τον καθένα. Είναι οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι αξίες και οι πεποιθήσεις μας. Είναι τα όνειρά μας, οι στόχοι και ο σκοπός της Ζωής μας. Είναι ο τρόπος που την διαχειριζόμαστε, οι εσωτερικές συγκρούσεις μας, η αξία που δίνουμε στον εαυτό μας και η αγάπη γι αυτόν. Έτσι βρισκόμαστε σε μια συνεχή κίνηση, μέσα-έξω.

Από την εσωτερική ψυχική κατάσταση που δημιουργήσαμε ή που επιτρέψαμε να δημιουργηθεί, καλούμαστε να αλληλεπιδράσουμε με τον εξωτερικό κόσμο. Πολλές φορές σε αυτή την διαδικασία βρισκόμαστε μπερδεμένοι, χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις, να αντιμετωπίσουμε εξωτερικές καταστάσεις, να χαράξουμε πορείες, να πιστέψουμε και να εμπιστευτούμε. Να επιλέξουμε τι είναι καλύτερο για εμάς, να αντιμετωπίσουμε τα συναισθήματά μας, τον εσωτερικό κριτή μας, τους δαίμονές μας, τις προσδοκίες από τον εαυτό μας, τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εμάς.
 
Το βάρος της ευθύνης γίνεται αισθητό, ίσως αβάσταχτο, νιώθουμε πως χάνουμε την δύναμή μας, πως κανείς δεν μπορεί να μας στηρίξει, νιώθουμε ευάλωτοι. Είναι αυτές οι στιγμές που θέλουμε να ξανασυνδεθούμε με την αρχέγονη δύναμή μας, να στηρίξουμε τον εαυτό μας μιας και μόνο εμείς οι ίδιοι ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες μας. Υπάρχουν τρόποι να γίνει αυτό. Με τα κατάλληλα εργαλεία ή την βοήθεια ανθρώπων με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία. Σας εκπαιδεύουμε πάνω σ αυτό στο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 24 Ιουνίου.
 
Με δυναμικές πρακτικές, ταξιδέματα και διαλογισμούς , θα συνδεθείτε με τη εσωτερική ζωώδη-αρχέγονη δύναμή σας, το Δυνατό Ζώο μέσα σας.  Θα λάβετε τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του και θα γίνει ένας πολύτιμος βοηθός σας.
 
Αυτό το 4ωρο on line εργαστήριο είναι το πρώτο από μια σειρά εργαστηρίων που σκοπό έχουν την εξερεύνηση της ψυχής σας, της ανάκτησης της δύναμής της, της ένωσης τυχόν χαμένων τμημάτων της στην πορεία της ζωής, της διαύγειας και του μεγαλείου της. Πρόθεση η ολοκλήρωση, η γνώση, το μονοπάτι της εσωτερικής Χαράς και Ικανοποίησης.
 
Με την διδασκαλία της Ηλιάνας Kυνηγοπούλου, γνωστή για την πρωτοπόρο δράση της στις θεραπευτικές μεθόδους, την εντρύφησή της στον άνθρωπο, την ενέργεια, τον συνειδητό και ασυνείδητο νου, την Χαρά και το Γέλιο, την αυτό-ίαση.

Πληροφορίες εργαστηρίου:
24 Ιουνίου 17:00 - 21:00μμ.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 22 Ιουνίου 
Ενημέρωση για συμμετοχή, πληροφορίες και επικοινωνία στο email
[email protected] και στο τηλέφωνο 6944418624

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ