{ Μουσική }

Online dj set : 90s Golden Clubbing Society w/Dj Tryfonas @ Noesis


Κατηγορίες: Clubbing

Online dj set : 90s Golden Clubbing Society w/Dj Tryfonas @ Noesis
ΔωρεάνΔιαδικτυακό πάρτυ από την 90s Golden Clubbing Society το Σάββατο 16 Iανουαρίου στις 10 μ.μ

Το 90s Golden Clubbing Society είναι ένα Ελληνικό Fb Group που κατάφερε να μας εντυπωσιάσει  λόγω της μαζικής επιρροής και συγκέντρωσης μελών σε χρόνο ρεκόρ.
Η όλη επιτυχία έχει να κάνει με την συναισθηματική αξία της εποχής από τους ανθρώπους που την έζησαν και ενεργοποιήθηκε μέσω των δημιουργών της ομάδας.  
Μια δεκαετία που δύσκολα ξεχνιέται, μέχρι που βρέθηκε ο σωστός χώρος να αποτυπωθεί ξανά, αυτή την φορά με ψηφιακό τρόπο, ώστε να μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.  
 Οι άνθρωποι πίσω από το όλο εγχείρημα κατάφεραν να μας θυμίσουν top djs της εποχής μέσω live streams στα πιο ωραία σημεία της πόλης, να μας ταξιδέψουν με πτήσεις από drones,να αποτείνουν φόρο τιμής σε θρύλους των 90s, να ανακαλύψουν ξεχασμένες φωτογραφίες και στιγμές μεταξύ μας αλλά πιο σημαντικό να ενώσουν ανθρώπους που ο χρόνος εκ των πραγμάτων χώρισε.
Ήδη μέσω του πρότζεκτ synthessize ενεργοποιεί ένα πολύπλευρο καλλιτεχνικό εγχείρημα που στοχεύει στον πολιτισμό και την προβολή της πόλης.
Ο DJ Tryfonas (Cocos, Splendid, Major Decibel Area/Αλυσίδα, Μπουντρούμ, Factory, Kinky Bambolina) ένας από τους σημαντικότερους DJs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης την δεκαετία τού 90 επιμελείται μέσω τoυ DJset που θα απoλαύσετε στο κανάλι μας στο YouTube τη μουσική επένδυση του synthessizeproject για το κέντρο διάδοσης επιστημών και πολιτισμού NOESIS.
Τελικά το 90s Golden Clubbing Society είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό group στο Facebook… είναι ένας ψηφιακός πολυχώρος όπως δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι στιγμής.

Online dj set : 90s Golden Clubbing Society w/Dj Tryfonas
@ Noesis
Σάββατο 16 Iανουαρίου στις 10 μ.μ

Διάρκεια: 1 ώρες 15 λεπτά
Το stream θα προβληθεί μέσω του YouTube καναλιού:
m.youtube.com/c/90sGoldenClubbingSocietyofficial/

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ