{ Τελευταία νέα }

Openlab Μπουγατσοποιείο, Πάρε Ψήσε

Τηλεφωνήστε στο 697 706 6836 και πείτε, τι κάνετε όρεξη να σας το ετοιμάσουν!

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Openlab Μπουγατσοποιείο, Πάρε Ψήσε

Χώρος: Openlab Μπουγατσοποιείο
Διεύθυνση: Αρμενοπούλου 30, 54635
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Openlab Μπουγατσοποιείο


Όλες οι μπουγάτσες και όλες οι πίτες είναι διαθέσιμες για ψήσιμο στο σπίτι. Δώστε παραγγελία και σας ετοιμάζουμε το ταψάκι σας.

To Openlab Μπουγατσοποιείο είναι το πρώτο ανοιχτού τύπου εργαστήριο μπουγάτσας και πίτας που λειτουργεί στην Ελλάδα και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Το παραδοσιακό αυτό μπουγατσοποιείο που απο το 1977 κοσκινίζει, ζυμώνει και ετοιμάζει τη περίφημη μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης και τις φανταστικές πίτες με το σπιτικό φύλλο, τώρα φροντίζει να έχετε μια πολύ γευστική λύση και στο σπίτι, την ώρα ακριβώς που θα τη χρειαστείτε!

Πάρε και Ψήσε στο σπίτι

Σας ετοιμάζουν το ταψάκι σας, για να σας το δώσουν να το ψήσετε στο σπίτι σας  ή για να το κρατήσετε στη κατάψυξη για μια ¨έκτακτη” περίπτωση.  Τηλεφωνήστε στο  697 706 6836  και πείτε, τι κάνετε όρεξη να σας το ετοιμάσουν! Και μη διστάσετε, για οποιαδήποτε προτίμηση σε υλικά που έχουν οι πίτες ενημερώστε, για να σας την "φτιάξουν" όπως ακριβώς σας αρέσει Θέλετε να είναι λάιτ, βεντζετέριαν, μερακλίδικη; Υπάρχουν πολλές συνταγές εποχικές και μη, που ικανοποιούν και τα πιο δύσκολα γούστα. Για να πάρετε μια ιδέα δείτε εδώ:

 

Τηλεφωνήστε και δώστε τη παραγγελία σας είναι η πιο ασφαλή λύση. Πάρε ψήσε


Openlab Μπουγατσοποιείο, (από πείρα)
Κέντρο Θεσσαλονίκης πίσω από την Ροτόντα
Αρμενοπούλου 30
Ανοιχτά καθημερινά 7:00 - 15:00 και Κυριακές 7:30 - 13:00
Τηλεφωνήστε στο  697 706 6836  και πείτε, τι κάνετε όρεξη να σας το ετοιμάσουνε!
(Όλες οι πίτες παραλαμβάνονται από το κατάστημα)

Για σχολεία (δημοτικά - γυμνάσια) που θέλουν να δούν πως γίνεται η μπουγάτσα και οι πίτες, να καλείτε πρώτα στο τηλέφωνο για να κλείνετε ραντεβού μέρα και ώρα

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ