Ορφανός: «Θα επανεξετάσω το μέτρο ελεγχόμενης στάθμευσης στο Ε Δημοτικό Διαμέρισμα»

Ορφανός: «Θα επανεξετάσω το μέτρο ελεγχόμενης στάθμευσης στο Ε Δημοτικό Διαμέρισμα»

Τα προβλήματα των κατοίκων και των καταστηματαρχών στην Ε Δημοτική Κοινότητα άκουσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκε την περιοχή.
 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής, όπως του ανέφεραν κάτοικοι και καταστηματάρχες, είναι η τεράστια έλλειψη χώρων στάθμευσης που αντιμετωπίζουν μετά την εφαρμογή του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης. Ο Γιώργος Ορφανός δεσμεύθηκε ότι ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα επανεξετάσει το μέτρο, αφού διαπιστώνει και ο ίδιος ότι δημιούργησε πολλά περισσότερα προβλήματα, από όσα επρόκειτο να λύσει.
 
Επίσης, οι πολίτες του ανέφεραν ότι παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στην αποκομιδή των απορριμμάτων, σε πολλά σημεία των πεζοδρομίων είναι πολύ δύσκολη και επικίνδυνη η διέλευση των πεζών, ενώ προβλήματα δημιουργούν κατά καιρούς τα αδέσποτα στη νέα παραλία.
 
Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες ζήτησαν από τον Γιώργο Ορφανό ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης να βοηθήσει για την τόνωση της αγοράς, αφού οι τζίροι των εμπόρων της περιοχής είναι αρκετά χαμηλοί.
 
«Μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας περπατήσαμε στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και ακούσαμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες. Καταγράψαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα περισσότερα από τα οποία απαντώνται μέσα από το πρόγραμμά μας. Το σημαντικότερο από αυτά είναι η έλλειψη θέσεων στάθμευσης για τα οχήματά τους μετά την εφαρμογή του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης. Έχουμε δεσμευθεί ότι ως δημοτική αρχή θα επανεξετάσουμε το μέτρο και θα βρούμε λύσεις, για να σταματήσει η ταλαιπωρία», σημείωσε ο Γιώργος Ορφανός.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως