{ Τελευταία νέα }

Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία: Δωρεά 2000 μασκών στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία: Δωρεά 2000 μασκών στο ΕΚΑΒ ΘεσσαλονίκηςΜε δωρεά 2.000 ιατρικών μασκών στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης συνεχίστηκαν οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού “Μαλλιάρης-Παιδεία“

 Με δωρεά 2.000 ιατρικών μασκών υψηλής ποιότητας στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης συνεχίστηκαν οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού “Μαλλιάρης-Παιδεία“, οι οποίες συμβάλλουν στα γενικότερα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.  
 
Η παράδοση του υλικού έγινε χθες Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη, στον Πρόεδρο του σωματείου κ. Πρόδρομο Δεβελόγλου, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, παρουσία μελών του δ.σ. και στελεχών του Εθνικού Κέντρου.
 
«Η συγκεκριμένη προσφορά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ είναι, εκτός των άλλων, μια έκφραση ευχαριστηρίων για τις μάχες που δίνουν καθημερινά, στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και για τη διάσωση της ζωής συνανθρώπων μας», υπογράμμιζε ο κ. Μαλλιάρης. «Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, υποστηρίζοντας το έργο σας, όσο μπορούμε», πρόσθεσε.
 
Ο κ. Δεβελόγλου ευχαρίστησε τον Οργανισμό και προσωπικά τον κ. Μαλλιάρη για την προσφορά και περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν το λειτούργημα τους.
Εκτός από τις μάσκες, ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης χάρισε στο σωματείο 30 οδηγούς πόλης, σπιράλ, δέκα ημερολόγια 2021 με θέμα «Η επανάσταση του 1821» και δέκα αντίτυπα του βιβλίου «Πρώτες Βοήθειες και Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΡΠΑ), των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ