{ Παιδί }

Όταν το παιδί δεν θέλει να διαβάσει τα μαθήματα του, όταν δεν συγκεντρώνεται στο διάβασμα...

 

Κατηγορίες: Παιδί

Όταν το παιδί δεν θέλει να διαβάσει τα μαθήματα του, όταν δεν συγκεντρώνεται στο διάβασμα...Η έλλειψη συγκέντρωση και η έμμεση ή άμεση αδιαφορία ενός παιδιού για τα μαθήματα είναι ζητήματα που μπορεί να οφείλονται σε δεκάδες λόγους. Δεν είναι απλό ένα παιδί να ρυθμίζει τη μελέτη του, να μαζεύει τη σκέψη του και να μελετά ανεξάρτητα από ό,τι τον απασχολεί. Όπως δεν είναι απλό και ένας γονιός να αναγκάζεται να σταθεί πάνω από το παιδί του για να διαβάσουν μαζί τα μαθήματα της επόμενης μέρας. Όλοι οι γονείς κάποιες φορές αναγκαστήκαμε να βάλουμε τις φωνές. Αλλά είναι αυτό η λύση; Τι περισσότερες φορές το κάνει σαν αγγαρεία και αυτό δεν είναι το καλύτερο. Τουλάχιστον 12 χρόνια από τη ζωή του θα πρέπει να διαβάζει και αν απο μικρή ηλικία δυσκολεύεται, η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Μήπως θα έπρεπε να επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα μελέτης Homework και να το συζητήσετε μαζί μας;

Τι είναι τα Κέντρα Μελέτης Homework

Το Homework είναι το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο οργανωμένων κέντρων μελέτης στην Ελλάδα.Στα κέντρα μας ο μαθητής προετοιμάζεται καθημερινά για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον καθοδηγούμενος από έμπειρους εκπαιδευτικούς η μελέτη γίνεται εντός 2-3 ωρών με επάρκεια, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.
Στο Homework σχεδιάζουμε το πρόγραμμα μελέτης κάθε παιδιού σύμφωνα με τις ανάγκες του. Επιπλέον δίνουμε χρόνο στα παιδιά, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από δραστηριότητες.  Με αφετηρία το παιδί, συνδυάζουμε αρμονικά την εκπαιδευτική εμπειρία, την ψηφιακή μάθηση και την ενισχυτική διδασκαλία.

 

Στόχος των κέντρων μελέτης «Homework» είναι να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Τα Homework καλύπτουν τα κενά της εκπαίδευσης

 
Τα Homework αξιοποιούν σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους (MyEduType- ψυχομετρικό τεστ), με τη βοήθεια του οποίου, εκπονείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή, υποστηρίζεται από τη σύγχρονη και οικεία για τα παιδιά τεχνολογία, μέσω μιας ποιοτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαδικτυακής μάθησης (schoolnet), από ένα κατάλληλα διαμορφωμένο προσωπικό χώρο εργασίας που μεταφέρει το γραφείο του σπιτιού του στο χώρο του κέντρου μελέτης και φυσικά την καταλυτική παρουσία ενός ειδικά εκπαιδευμένου εκπαιδευτικού.
Τα εναλλακτικά προγράμματα καθημερινής μελέτης παρέχουν τη δυνατότητα στο γονιό να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
Τα Κέντρα Μελέτης Homework φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζαμε μέχρι τώρα, γονείς και μαθητές, το καθημερινό διάβασμαγια το σχολείο!
   

Κέντρα Μελέτης Homework  κάθε παιδί να έχει την δυνατότητα να πετύχει!

 
Περισσότερες πληροφορίες
Κέντρο Μελέτης Homework Θεσσαλονίκη
Γ. Σεφέρη 8 (απέναντι από γήπεδο Άρη), ΧΑΡΙΛΑΟΥ
τηλ  231 030 0970
 

 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___