Κρήτη: Γιατρός σε δημοσιο νοσοκομείο ασελγούσε στο ανήλικο παιδί της πρώην συζύγου του

Π.Ι.Σ: Πήραν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απ' τον γιατρό Φ.Βόβολη

Διεγράφη, τελικά, από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) ο Φαίδων Βόβολης, ο γιατρός που είχε πρωτοστατήσει σε πολλές συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών, ενώ σε δηλώσεις του έχει κάνει λόγο για «πειραματικά εμβόλια».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protagon.gr, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΙΣ έλαβε την απόφαση χθες, Τετάρτη, σε μία συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα την περίπτωση του κ. Βόβολη. Μάλιστα, ο ΠΙΣ ακολούθησε διαδικασία-εξπρές, λόγω σημαντικού θέματος που αφορά τη δημόσια υγεία.

Μετά την απόφαση του ΠΙΣ, και για έξι μήνες, ο κ. Βόβολης δεν θα μπορεί να ασκήσει το επάγγελμα του γιατρού. Πρόκειται για τον πρώτο γιατρό στη χώρα μας ο οποίος παραπέμπεται από ιατρικό σύλλογο στον ΠΙΣ για αφαίρεση της άδειάς του. Τον περασμένο Ιούλιο, το πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) είχε καλέσει τον κ. Βόβολη, προκειμένου να εισηγηθεί στον ΠΙΣ την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού του επαγγέλματος, επειδή από τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Πηγή: Protagon.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως