{ Τελευταία νέα }

ΠΑΕ Αρης: Πέντε παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό

 

Κατηγορίες: Αθλητικά | Covid-19

ΠΑΕ Αρης: Πέντε παίκτες θετικοί στον κορωνοϊόΣυνολικά υπάρχουν 5 κρούσματα θετικά στους ποδοσφαιριστές. Πέμπτη ή Παρασκευή θα γίνουν νέα τεστ και τότε θα ξέρουμε τι θα γίνει με τον επόμενο αγώνα

Τέσσερα από τα δέκα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό εξακολουθούν να νοσούν μετά τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν το πρωί.

Υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ οι επτά (7) ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν σήμερα τρεις (3) αρνητικοί οι οποίοι ξεκινάνε προπόνηση άμεσα μόνοι τους. Οι άλλοι τέσσερις (4) παραμένουν θετικοί, οπότε παραμένουν σε καραντίνα για άλλη μια βδομάδα, μέχρι δηλαδή και την Τρίτη που μας έρχεται.
 
Επίσης προέκυψε ακόμη ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θετικός σε έλεγχο που του έγινε. Δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε να κάνει εξέταση, η οποία εντόπισε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.
 
Επομένως πλέον συνολικά υπάρχουν πέντε (5) κρούσματα θετικά στους ποδοσφαιριστές. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα γίνουν νέα τεστ και τότε θα ξέρουμε για την τύχη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αποτελούν τον αντίπαλο του Άρη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 1/11, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).
 
Τα κρίσιμα τεστ είναι αυτά της Πέμπτης, όσων δεν νόσησαν και προπονούνται κανονικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, εδώ και μέρες. Aν σε αυτά δεν υπάρξουν κρούσματα (τρία ή και περισσότερα) ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, εκτός αν οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική άποψη.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ