{ Θέατρo }

«Πάμε πάλι θέατρο, αλλά προσέχοντας» μας λένε ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Ράντου

Στις 15 Ιουλίου το θέατρο αποκτά ξανά ζωή!


Κατηγορίες: Θέατρο

«Πάμε πάλι θέατρο, αλλά προσέχοντας» μας λένε ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Ράντου

«Ήρθε ξανά η ώρα να χαρούμε επιτέλους το ζωντανό και αναντικατάστατο θέατρο. Είναι πάλι εδώ. Στη χώρα που το γέννησε. Αλλά προσέχοντας όπως πρέπει!».

Από τις 15 Ιουλίου το θέατρο ξαναμπαίνει στην καθημερινή μας ατζέντα διασκέδασης.

Μετά τα σποτάκια «Μένουμε σπίτι» και «Μένουμε ασφαλείς», σποτάκια για την υποστήριξη του θέατρου και την επιστροφή των ηθοποιών στα σανίδια, κλειστών χώρων και υπαίθρια.

Δείτε δύο από τα καινούργια σποτ που δημιούργησε η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών.

Από τις 15 Ιουλίου το θέατρο στη χώρα μας, τη χώρα που γεννήθηκε, αποκτά ξανά ζωή. Θίασοι ξεκινούν περιοδείες, ανοιχτά θέατρα θα φιλοξενήσουν παραστάσεις και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα στεγάσουν θεατρικά δρώμενα.

Η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών δημιούργησε τρία σποτ που υπενθυμίζουν τη μαγεία του θεάτρου, την αξία της «ζωντανής» παράστασης αλλά κυρίως τη μέγιστη σημασία τήρησης των κανόνων ασφαλείας για την προστασία τόσο της δικής μας υγείας όσο και των διπλανών μας.

«Πάμε πάλι θέατρο, αλλά προσέχοντας»: Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Ράντου μας προσκαλούν ξανά στη μαγεία της σκηνής

Στα σποτ πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Ράντου.

Στο πρώτο  σποτ συμπρωταγωνιστούν οι σπουδαίοι ηθοποιοί Γρηγόρης Βαλτινός και Ελένη Ράντου, που ετοιμάζονται να βγουν ξανά στη σκηνή και να κερδίσουν το χειροκρότημα του κόσμου!

«Ήρθε επιτέλους η ώρα να χαρούμε το ζωντανό και αναντικατάστατο θέατρο. Είναι πάλι εδώ. Στη χώρα που το γέννησε. Πάμε πάλι θέατρο. Αλλά προσέχοντας. Όπως πρέπει» ακούγεται στο κοινό σποτ των δυο ηθοποιών, από τη χαρακτηριστική φωνή του Γρηγόρη Βαλτινού.

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ