Πανελλήνιες: Η ώρα των Μαθηματικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Οι μαθητές των Επαγγελματικών λυκείων, επανέρχονται σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να διαγωνιστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) στο πλαίσιο των Πανελλαδικών εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα θέματα και οι απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 πμ.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή, 18 Ιουνίου, θα παραδόσουν τη σκυτάλη στους υποψηφίους των Γενικών λυκείων για να εξεταστούν στα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας ή της Πληροφορικής ανάλογα με τον τίτλο σπουδών τους.

Ο κύκλος των εξετάσεων θα κλήσει για αυτή την εβδομάδα με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, το Σάββατο 19 Ιουνίου με τα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως