Πανηγύρι Μεταμορφωση του Σωτήρος

Πανηγύρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η Θρησκευτική Πανήγυρις του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος,  την Πέμπτη 4, Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στην Κοινότητα Ελευθερίου Νέου Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών

ΠΕΜΠΤΗ 4.8.2022

20.00 Περιφορά της Εικόνος της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
7.00 μμ Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
-Στις 7.30πμ- 10.00 Όρθρος και Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία5
-Στις 19.00μμ μεθεόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός και παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Oλες οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους όρους και οδηγίες πρόληψης, προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που αφορούν στην αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕΘ Α.Ε. ΛΟΓΩ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Κατά τη διεξαγωγή της θρησκευτικής εμποροπανηγύρεως στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μελίνας Μερκούρη και Φιλίππου Φλώρου, στην κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού (5-6 Αυγούστου) επηρεάζονται οι μεταβάσεις των λεωφορειακών γραμμών Νο 01, 01Α, 19, και οι επιστροφές Νο 18, 42, 42Β καθώς αποτελεί διαδρομή εκτροπής σε ημέρα Σάββατο λόγω της διοργάνωσης της λαϊκής αγοράς στην οδό Σιατίστης.

Κατά το Σάββατο (06.08.2022), και έως ότου περατωθεί η λαϊκή αγορά, θα απαιτηθεί εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών μέσω των οδών Καραμανλή – Φλώρου – αριστερά Κατσαντώνη – δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου – δεξιά Παπανδρέου (όπως Νο 42Α).

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως