Πάνω από 100 εταιρίες αναζητούν προσωπικό στο ΠαΜακ

Περισσότερες από 100 εταιρίες αναζητούν προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Άρχισαν ήδη και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 οι αιτήσεις φοιτητών/τριών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τη δωρεάν συμμετοχή τους στη φετινή διά ζώσης διοργάνωση του Γραφείου Διασύνδεσης του Ιδρύματος, «Ημέρες Καριέρας 2023 – Skyrocket your career».

Φέτος, η διά ζώσης εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο CAPSIS, Μοναστηρίου 16 στη Θεσσαλονίκη, όπου εκατοντάδες νέων θα συναντηθούν με εκπροσώπους 108 ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, στους οποίους θα δώσουν συνεντεύξεις, επιδιώκοντας να επιλεγούν και να ξεκινήσουν την καριέρα τους με αφετηρία την πρώτη αυτή επαφή.

Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη και δυναμικότερη δράση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με σκοπό τη διασύνδεση των νέων με την αγορά εργασίας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1996.

Αδιάψευστος μάρτυρας της επιτυχίας της διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι δυνητικοί εργοδότες, εταιρίες και φορείς, στηρίζουν τις «Ημέρες Καριέρας» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αξιολογώντας θετικά το συνολικό επίπεδο επαγγελματικής ετοιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων, πολλούς από τους οποίους εντάσσουν αμέσως στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο: Αιτήσεις Φοιτητών-Αποφοίτων (μόνον του Πανεπιστημίου Μακεδονίας), μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023. Αφού συμπληρωθούν οι αιτήσεις θα ακολουθήσει ο προγραμματισμός των συνεντεύξεων, με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Γραφείο Διασύνδεσης στις 3,4 και 5 Απριλίου.

Στην ηλεκτρονική σελίδα των Ημερών Καριέρας εμφανίζονται και οι εταιρίες που συμμετέχουν: https://careerservices.uom.gr/hmeres-karieras-2023-skyrocket-your-career

► Info

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023
Παρασκευή 28 Απριλίου 2023
Διάρκεια:10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα
Ξενοδοχείο CAPSIS


Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 | Φωτογραφία εξωφύλλου από το depositphotos.com

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως