{ Τελευταία νέα }

Πανόραμα Θεσσαλονίκης: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού Θεσσαλονικιού επιχειρηματία


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Πανόραμα Θεσσαλονίκης: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού Θεσσαλονικιού επιχειρηματίαΛηστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού Θεσσαλονικιού επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού Θεσσαλονικιού επιχειρηματία. Έδεσαν και φίμωσαν τον ηλικιωμένο άνδρα και τις δύο οικιακές βοηθούς και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.
 
Η ληστεία σημειώθηκε περί τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης στο συγκρότημα κατοικιών «Βίλα Ριτζ», στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στο κτίριο Β2 .
Οι ληστές παραβίασαν την είσοδο της πολυκατοικίας και ανέβηκαν στον 1ο όροφο, μπήκαν στο διαμέρισμα και έδεσαν και φίμωσαν τις δύο γυναίκες βοηθούς που βρίσκονταν στον χώρο, καθώς και τον ίδιο τον 93χρονο.. 
Αργότερα, η μία γυναίκα κατάφερε να λυθεί. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Τόσο ο ηλικιωμένος όσο και οι δύο οικιακοί βοηθοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι άγνωστοι δράστες, που σύμφωνα με τους γείτονες ήταν 5 άτομα, έφυγαν με μεγάλη λεία, όπως ανέφερε στο Sputnik ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κ. Αντώνης Τζιτζής.
«Δεν ήταν πέντε ήταν λιγότεροι. Έφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο που μέσα είχε μεγάλο χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 100.000 ευρώ και 1.500 λίρες», είπε ο Διευθυντής Ασφάλειας.
Ο ηλικιωμένος είναι γνωστός επιχειρηματίας με εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ