{ Χώροι }

PAOK Sports Arena (Παλατάκι)

 

Κατηγορίες: Γήπεδα Θεσσαλονίκης

PAOK Sports Arena (Παλατάκι)

Χώρος:
Διεύθυνση: Πυλαία, 55535
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω PAOK Sports Arena (Παλατάκι)

Tο Κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ ή PAOK Sports Arena ή Παλατάκι πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων χρησιμοποιείται και ως συναυλιακός χώρος

Το Κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ ή PAOK Sports Arena ή Παλατάκι είναι ένα σύγχρονο γήπεδο έδρα των ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ και χαντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι το αποκαλούν και Παλατάκι. Είναι χτισμένο στην περιοχή της Πυλαίας και εντός των ορίων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, του ανατολικότερου δήμου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, στο δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η χωρητικότητα του γηπέδου ανέρχεται σε αριθμό 8.142 θέσεων και είναι το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες κατασκευής του ολοκληρώθηκαν το 2000 .

 

PAOK Sports Arena (Παλατάκι) - συναυλιακός χώρος

Tο Κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ ή PAOK Sports Arena ή Παλατάκι πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων χρησιμοποιείται και ως συναυλιακός χώρος. Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί συναυλίες γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και ξένων συγκροτημάτων. Το PAOK Sports Arena ή Παλατάκι αποτελούσε τη μόνιμη έδρα του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ