{ Τελευταία νέα }

Πάουλα Νταπένα: «Δεν τηρώ ένα λεπτό σιγής για ένα βιαστή, παιδόφιλο και υβριστή σαν τον Μαραντόνα.»

Τι προκάλεσε την διαμαρτυρία της Ισπανίδας παίκτριας ποδοσφαίρου


Κατηγορίες: Αθλητικά

Πάουλα Νταπένα: «Δεν τηρώ ένα λεπτό σιγής για ένα βιαστή, παιδόφιλο και υβριστή σαν τον Μαραντόνα.»

Αίσθηση προκαλούν τα σχόλια Ισπανίδας αθλήτριας του γυναικείου ποδοσφαίρου, η οποία αρνήθηκε σε αγώνα να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τον Μαραντόνα, τον οποία αποκάλεσε βιαστή, παιδόφιλο και υβριστή.

H 24χρονη Ισπανίδα ποδοσφαιριστής Πάουλα Νταπένα, αρνήθηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγής εις μνήμην του Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγο πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα γυναικών μεταξύ των ομάδων Viajes Interrías με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Η παίκτρια κάθησε κάτω στο γρασίδι, γυρνώντας μάλιστα την πλάτη της, ως στάση διαμαρτυρίας καθώς πριν από λίγες μέρες,  όταν εορταζόταν η διεθνής Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών, δεν κρατήθηκε ένα λεπτό σιωπής για τα θύματα, πριν το ξεκίνημα ποδοσφαιρικού αγώνα. 
 
«Αρνήθηκα να τηρήσω αυτό το λεπτό σιωπής για ένα βιαστή, παιδόφιλο και υβριστή. Προτίμησα να καθίσω στο έδαφος και να γυρίσω την πλάτη μου. Ως γυναίκα ποδοσφαιριστής δηλώνω πως πρώτα πρέπει να είσαι άνθρωπος και να έχεις αξίες στην ζωή σου, οι οποίες ξεπερνούν το οποιοδήποτε ταλέντο. Ο Μαραντόνα μπορεί να είχε αναμφισβήτητο ταλέντο αλλά δεν είχε αξίες», δήλωσε η Νταπένα.
 
Σύμφωνα με τα τοπικά νέα της PontevedraViva, η Πάουλα Νταπένα μπορεί να ήταν η μόνη που αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με αυτό τον τρόπο, ωστόσο είχε την υποστήριξη ολόκληρης της ομάδας της.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ