Παπαδάκης

Παπαδάκης: Άγριος καβγάς με τον δικηγόρο του ιερέα στα Κάτω Πατήσια - «Αλητήριε, κόψτε τον»

Καβγάς με βαριές κουβέντες ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον δικηγόρο, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, που εκπροσωπεί τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.

Αιτία για τον καβγά στον «αέρα» του ΑΝΤ1 οι αιχμές του δικηγόρου του ιερέα κατά του Γιώργου Παπαδάκη ότι ο δημοσιογράφος ελέγχεται για κάποια υπόθεση. Η αναφορά αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος, μεταξύ άλλων, ζήτησε να διακοπεί η σύνδεση με τον δικηγόρο.

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρος. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσεσαι; Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και υπόληψή μου; Ντροπή σου, κόφτε τον! Αλητήριε!» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μετά την επιστροφή της εκπομπής από το διάλειμμα για διαφημίσεις ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε, μεν, συγγνώμη για την «έκρηξή» του αλλά επέμεινε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του δικηγόρου.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την έκρηξή μου, αλλά θα το ξανάκανα. Είναι από τις λίγες φορές που θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη, γιατί είναι χυδαία και ανεπίτρεπτη η κατηγορία που ξεστόμισε για εμένα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως