κατερινα παπουτσάκη

Κατ. Παπουτσάκη: Ο ρόλος που της στοίχησε ένα αυτοάνοσο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Στη συνέντευξή της έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική, αλλά και για την επαγγελματική της ζωή.

Κατερίνα Παπουτσάκης, Παναγιώτης Πιλαφάς
Κατερίνα Παπουτσάκης, Παναγιώτης Πιλαφάς

Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Στην προσωπική της ζωή με τον Παναγιώτη Πιλαφά έχει αποκτήσει 2 γιους.

Είμαι ξεκάθαρα μια χαζομαμά – θήλαζα στο καμαρίνι

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους.

Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αριστοτέλης Ωνάσης: Ο διασημότερος Έλληνας «κροίσος» του 20ού αιώνα


Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας…

Το μεγαλύτερο ρίσκο στην επαγγελματική της καριέρα

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής της που ήταν ο ρόλο της, ως Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν τότε με την Αλίκη. Δεν το έβλεπα τότε ως ρίσκο. Δεν μπήκε καν στο μυαλό μου. Αυτό όλο το πλαίσιο και η επιλογή είναι μέρος τού ποιος άνθρωπος είμαι τώρα. Δεν μπορώ να μεμψιμοιρώ και να λέω “αχ, πώς έχει συμβεί αυτό”».

Στην ερώτηση για τις κριτικές που δέχθηκε για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη απάντησε: «Ήταν κάτι που με ζόρισε πάρα πολύ ψυχολογικά» είπε και παραδέχθηκε ότι τότε της εμφανίστηκε κι ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Ήταν 12 ετών, ήμουν 30…»: Σάλος με τη δήλωση Μπάιντεν (ΒΙΝΤΕΟ)