Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στ΄Ανώγεια

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στ΄Ανώγεια

Παραδόθηκε ο 54χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη στη διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνεται συνοδεία αστυνομικών στο Ρέθυμνο.
 
Ο συνήγορος του 54χρονου κ. Γιώργος Κοκοσάλης γνωστοποίησε χθες την πρόθεση του δράστη να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη για το θάνατο του Μανόλη.
 
Στη δήλωσή του ο κ. Κοκοσάλης ανέφερε: «Η υπεράσπιση διαβεβαιώνει πάσα κατεύθυνση ότι ο εντολέας μας δεν έχει καμία πρόθεση φυγοδικίας. Αντίθετα θέλει να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη εκθέτοντας τους ισχυρισμούς του.Και για την πρόθεση του αυτή έχουν ενημερωθεί αρμοδίως οι αστυνομικές αρχές».
 
Το σκηνικό της αιματοχυσίας
 
Με προσοχή οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης στ΄Ανώγεια με θύμα τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη, που οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην τελευταία του κατοικία.
 
Οι αρχές έχουν συλλέξει ευρήματα από τον τόπο του φονικού και έχουν πάρει κρίσιμες καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες , που είναι τα αδέλφια του θύματος.
 
Οι πληροφορίες που φθάνουν στο Cretalive αναφέρουν ότι στον τόπο του φονικού εντοπίστηκαν αρκετοί κάλυκες τριών διαφορετικών διαμετρημάτων. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο εύρημα το οποίο θα πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με τις μαρτυρίες της πλευράς του θύματος αλλά και με τους ισχυρισμούς που θα προβάλλει η πλευρά του 54χρονου δράστη.