Παναγιώτης Μπουγιούρης

«Paradox» η ελληνική σειρά sci-fi που γυρίζεται Θεσσαλονίκη

 Βασίλης Μπλιούμης ο σκηνοθέτης της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Paradox», στο Cityportal

Ειδήσεις για απαγωγές παιδιών ή μυστηριώδεις εξαφανίσεις κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ένας πατέρας μεγαλώνει με πολλή αγάπη και προσοχή τον 3χρονο γιο του αλλά οι καταστάσεις κρύβουν εφιαλτικά απρόοπτα.

«Paradox»

«Παράδοξο». Είναι μια τηλεοπτική σειρά πολλά υποσχόμενη που μέχρι σήμερα έχει πάρει πάνω από δέκα βραβεία καλύτερου τηλεοπτικού πιλότου* και άλλα τόσα σχεδόν για ερμηνεία, σενάριο, παραγωγή, μουσική και σκηνοθεσία.

*Ένας τηλεοπτικός πιλότος (επίσης γνωστός ως πιλοτικό ή πιλοτικό επεισόδιο) είναι ένα αυτόνομο επεισόδιο μιας τηλεοπτικής σειράς που χρησιμοποιείται για την πώληση της εκπομπής σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο. Είναι, επομένως, ένα δοκιμαστικό επεισόδιο για την προβλεπόμενη τηλεοπτική σειρά, ένα πρώιμο βήμα στην ανάπτυξη της σειράς

Το “Paradox” φιλοδοξεί σύντομα να έρθει κοντά μας μέσα από τη μικρή οθόνη. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Εβελίνα Παπούλια και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Το σενάριο παρουσιάζει μια ιδιαίτερη πρωτοτυπία καθώς, ναι μεν αγγίζει τα όρια την επιστημονικής φαντασίας, εμπεριέχει όμως και τους παράγοντες «άνθρωπος» και «γονέας».

Η σειρά εστιάζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης ως προς τα γυρίσματα και αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πιλοτική φάση.

Βασίλης Μπλιούμης – συνέντευξη (VIDEO)

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Μπλιούμης, μίλησε στο Cityportal και αποκάλυψε τα ευχάριστα για την επόμενη ημέρα της παραγωγής. Όπως μας είπε μάλιστα, έμπνευση για το Paradox ήταν η περίοδος της καραντίνας, καθώς επίσης και ο ίδιος του ο γιος, για τον οποίο δεν μπορεί καν να διανοηθεί ότι μπορεί μια μέρα να… χαθεί ξαφνικά μέσα από τα μάτια του!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως