Παραμυθένια Χριστούγεννα με τους «Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης»  (Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2016)

Παραμυθένια Χριστούγεννα με τους «Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης» (Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2016)

Οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνουν για τους σκοπούς του σωματείου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά και γονείς με δημιουργικά εργαστήρια στις 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.
Με αυτό τον τρόπο, ενισχύουμε τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας (merimna.org.gr).    

Φέτος τα Χριστούγεννα, κάτι πολύ μυστήριο πρόκειται να συμβεί στη Θεσσαλονίκη! Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης (Φ.Μ.Θ), αγαπάνε τόσο πολύ τα παιδιά που κάποιες φορές γίνονται και αυτοί παιδιά μαζί τους και αφήνονται στη μαγεία του παραμυθιού.
Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να διοργανώσουν μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, εμπνευσμένη από  τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα παραμύθια όλου του κόσμου! Κάλεσαν την όμορφη βασίλισσα του χιονιού, αλλά και εκείνη την κάκιστη μάγισσα Φρικαντέλα, το κοριτσάκι με όλα τα σπίρτα του μαζί, τον Καρυοθραύστη συνοδευόμενο από την αγαπημένη του Κλάρα, τον γλυκοζυμαρένιο Gingerbread, το φοβερό φάντασμα των Χριστουγέννων παρέα με τον Σκρουτζ , ακόμα και τον ίδιο τον χοντρούλη Άγιο Βασίλη!
Αν δεν έρθετε να βοηθήσετε στα όσα μαγικά πρόκειται να συμβούν το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, ποιος ξέρει τι θα γίνει με τόσους πολλούς και διαφορετικούς ήρωες, που ο καθένας τους έχει και από μια υπέροχη ιστορία να μας αφηγηθεί. Ελάτε, λοιπόν, όλοι για να ζήσουμε μαζί τα πιο μαγικά, τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα, μέσα από ιστορίες που ζεσταίνουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων σε όλη τη γη…
Για περισσότερες πληροφορίες και την προπώληση των προσκλήσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6980620630, 6944619950 και 6943296151.
Η τιμή της πρόσκλησης κυμαίνεται στα 15 ευρώ/άτομο, ενώ περιλαμβάνει εδέσματα συνοδεία καφέ ή/και κρασιού. Στα παιδιά θα προσφερθεί χυμός και μάφιν, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε αστεία στιγμιότυπα στο photo booth.
Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Hotel, να ζήσουμε όλοι μαζί την παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και παράλληλα να συμβάλουμε στο έργο των Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική αρωγή σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές αρρώστιες και θάνατο.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως