Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών  σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Διαμαρτυρία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει σε λίγη ώρα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί ζητούν να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν οι άνθρωποι, που διέπραξαν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της διμοιρίας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
 
Μετά τη δολοφονική επίθεση στο λεωφορείο της ΔΑΕΘ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως για
να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειες και τις μορφές της αντίδρασής του.
 
Ομόφωνα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας, αύριο, Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 10:30 έξωθεν του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
 
Κατόπιν, το Διοικητικό Συμβούλιο θα μεταβεί στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης όπου θα καταθέσει φάκελο με όλα τα περιστατικά επιθέσεων κατά Αστυνομικών, στα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και ενδεχομένως δεν έχουν εξεταστεί σε βάθος, ζητώντας την παρέμβαση του Εισαγγελέα για την προστασία των συναδέλφων μας.
 
Τέλος, θα επιδοθεί σε όλα τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπόμνημα διαμαρτυρίας με τις θέσεις και τα αιτήματα της Ένωσης.
 
Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παραστούν στη διαμαρτυρία, ώστε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίδρασης στην διαρκή απαξίωση του Έλληνα Αστυνομικού. Δώστε λύση πριν να είναι αργά!