{ Δικαστικά }

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού


Κατηγορίες: Αθήνα

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη ΒερβεσούΤην παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι αναφορές για «πάρτι» του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού εν μέσω lockdown.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί ή όχι τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα) κατά την ημέρα γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω πανδημίας και lockdown.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.
Παύλος Πολάκης: Σχολίασε το γενέθλιο πάρτι του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ...« Έπρεπε να ήμουν κι γω εκεί...να δεις απευθείας συνδέσεις και τηλε-εισαγγελείς...»
 
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτελεί την απόλυτη πρόκληση καθώς ακούγεται και το σύνθημα: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… Συνωστισμός!», δεν συνάδει με τις αυστηρές συστάσεις και τα μέτρα για την προστασία όλων από τον Covid-19.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από συνεργάτες του, υποστήριξε ότι « δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ