Πλυντήριο

Παρίσι: 3χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μέσα σε πλυντήριο

Ένα τρίχρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 μέσα σε πλυντήριο ρούχων όπου και βρέθηκε. Ήταν ο πατέρας της μικρής που ανακάλυψε το κοριτσάκι αναίσθητο περί τις 22:30 στην οικία της οικογένειας στο 20ο διαμέρισμα του Παρισιού. Το παιδί ήταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση όταν το φρόντισαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά τις 23:30.

Η αιτία του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστή. Σύμφωνα με τα πρώτα κιόλας στοιχεία, θα μπορούσε να συνδεθεί με ασφυξία. «Αλλά πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί. Δεν ξέρουμε καθόλου τι έγινε. Προφανώς, δεν έφερε ίχνη ξυλοδαρμού. Η νεκροψία θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα, ηλικίας 48 ετών, η πόρτα του πλυντηρίου ήταν κλειστή την ώρα της ανακάλυψης του παιδιού. Η οικογένεια έχει άλλα τέσσερα παιδιά. «Ο μεγαλύτερος είναι 18 ετών, μετά είναι οι γιοι μεταξύ 7 και 16 ετών και τέλος το θύμα», αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Οι γονείς δεν ήξεραν τι ακριβώς έκαναν τα τέσσερα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του δείπνου, όπυ και σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Μόνο στο τέλος του γεύματος οι γονείς ανησύχησαν για την απουσία του μικρού κοριτσιού. Τότε όλη η οικογένεια ξεκίνησε να τη βρει. Μέσα στο διαμέρισμα αλλά και έξω, ζητώντας βοήθεια από γείτονες. Μόλις βρέθηκε το σώμα της κόρης του, ο πατέρας κάλεσε αμέσως την υπηρεσία έκτακτης βοήθειας Samu.

Η έρευνα, που διέταξε η εισαγγελία του Παρισιού για τα αίτια του θανάτου, θα ανατεθεί στην υπηρεσία προστασίας ανηλίκων.