{ Τελευταία νέα }

Παρίσι - Θεσσαλονίκη 3 φορές την εβδομάδα με την Air France

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Παρίσι - Θεσσαλονίκη 3 φορές την εβδομάδα με την Air FranceΟ όμιλος Air France – KLM έχει πολλά χρόνια παρουσία στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό, την επιχειρηματική και εμπορική κίνηση μεταξύ των χωρώ

Με  τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, η Air France συνδέει απευθείας Θεσσαλονίκη και Παρίσι Το δρομολόγιο είχε ενταχθεί στον θερινό πρόγραμμα του 2020 ήδη από τις αρχές του έτους και η ισχύς του θα είναι έως 30 Αυγούστου. 

Δρομολόγιo Θεσσαλονίκη - Παρίσι

3 εβδομαδιαίες πτήσεις (Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο)
από 15 Ιουλίου έως 29 Αυγούστου 2020
 
Αναχώρηση από το Παρίσι: 07:10 / άφιξη 11:10 
Αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη: 12:20 / άφιξη 14:30 

Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από συνθήκες πρωτοφανούς δυσκολίας λόγω της πανδημίας Covid-19, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece κ. Γιώργος Βήλος, η δυναμική της αγοράς, το πολυσχιδές τουριστικό προφίλ της πόλης και οι προοπτικές ανάπτυξής της είναι παράμετροι που θα συμβάλλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος, δικαιώνοντας την απόφαση της Air-France να επενδύσει στην συγκεκριμένη αγορά. 

Η Fraport Greece θα υποστηρίξει με συνέπεια και στενή συνεργασία την παρουσία του ομίλου Air France-KLM  στα αεροδρόμια της, προσφέροντας ένα άρτιο επιχειρησιακό περιβάλλον, κατέληξε ο κ. Βήλος. Ο όμιλος  Air France – KLM έχει πολλά χρόνια παρουσία στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό, την επιχειρηματική και εμπορική κίνηση μεταξύ των χωρών, ανέφερε από την πλευρά του ο περιφερειακός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM στην Αθήνα Γιάννης Πανταζόπουλος. 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ