{ Εκδηλώσεις }

Παρουσίαση βιβλίου: Το τελευταίο reunion της Κατερίνας Μπέη

 

Κατηγορίες: Παρουσιάσεις βιβλίων

Παρουσίαση βιβλίου: Το τελευταίο reunion της Κατερίνας Μπέη
Δωρεάν

Χώρος: Public
Διεύθυνση: Τσιμισκή 24, 54624
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Public
Τιμή: από 0.00

Πότε: 05/12/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

Παρουσίαστη του νέου βιβλίου της Κατερίνας Μπεή Το τελευταίο reunion την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στα Public Θεσσαλονίκης Τσιμισκή 24 στις 19:00.

Το βιβλίο

Η Τίνα –συγγραφέας  σε  δημιουργικό αδιέξοδο– αποφασίζει να παραιτηθεί από τις προσωπικές της φιλοδοξίες και να σώσει τον γάμο της. 
Η Ρέα είναι επιτυχημένη ηθοποιός, εγκλωβισμένη σε μια σαδομαζοχιστική σχέση, και η Φάνια, έχοντας καταφέρει να απομακρυνθεί από την τυραννική οικογένειά της, νιώθει πως, επιτέλους, έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Παύλου.
Οι τρεις γυναίκες θα συναντηθούν μετά από είκοσι χρόνια, σε ένα σχολικό reunion. Προσδοκίες και ψευδαισθήσεις θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, φοβίες κι ελπίδες θα αναζωπυρωθούν, ενώ αναμνήσεις και κρυφά πάθη θα ξαναζωντανέψουν.
Μια σειρά από συμπτώσεις θα φέρει κοντά τις ζωές τους. Με ανατρεπτικό χιούμορ, τρυφερότητα και σαρκασμό θα αντιμετωπίσουν τις επίπονες αλήθειες, αλλάζοντας για πάντα. 
 
Η συγγραφέας
Η Κατερίνα Μπέη τέλειωσε τη Νομική Αθηνών και το Δημοσιογραφικό Κολέγιο. Είναι σεναριογράφος και συγγραφέας. Εργάστηκε για δέκα χρόνια σε περιοδικά (Ταχυδρόμος, Status, Harper?s Bazaar, Esquire, Cosmopolitan κ.λπ.) και στο ραδιόφωνο (Κλικ, Εν Λευκώ). 
Έγραψε σενάρια για σειρές
(Λούφα και παραλλαγή, Χρυσά κορίτσια, Μόνη εξ αμελείας, Σχεδόν ποτέ κ.ά.) και ταινίες (Success Story, Πέντρο Νούλα, Η καρδιά του κτήνους, Φούσκα, Θηλυκή εταιρεία, Η Λίζα κι όλοι οι άλλοι, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου κ.ά.). 
Έχει εκδώσει πέντε μυθιστορήματα (Κι αν μου κάτσει, Επάγγελμα ερωτευμένη, Το τετράδιο της Ευτυχίας, Στην χώρα του παντού και του πουθενά, Success Story).
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ