Παρουσίαση του δίσκου του Yegor Cergei στη Στοά Soul Bar

Παρουσίαση του δίσκου του Yegor Cergei στη Στοά Soul Bar

Την Παρασκευή 20 Μαΐου ο Yegor Cergei θα χαρίσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης ένα μοναδικό dj set παρουσιάζοντας ζωντανά το νέο του album “Heart Beats” στη Στοά Soul Bar. Θα ακολουθήσει party ως το πρωί με μουσικές και scratches από τον Dj D-Mice.

Yegor Cegei
Γεννήθηκε στη Μόσχα και μεγάλωσε στην Λεμεσό της Κύπρου, με μητέρα τσελίστρια, πατέρα πετυχημένο συνθέτη, ο Yegor απέκτησε το μικρόβιο της hip hop από μικρός. Στα 12 αγόρασε την πρώτη του κασέτα και στα 15 άρχισε να πειραματίζεται με τη μουσική.Αφού μετακόμισε στην Αθήνα το 2000, ξεκίνησε σπουδές στη μουσική τεχνολογία -ηχοληψία όπως και τις πρώτες του συνεργασίες (Spy F and The Zakulas) και dj sets. To 2003 κυκλοφόρησε με self release το LP “MAMA” ,το 2006 το “Ήχος Βίωμα” με τον Mc Yinca με το “Hip Hope” να ακολουθεί από τη Beatquick Records. Ήταν ηχολήπτης στους Palyrria και τα Υπόγεια Ρεύματα ενώ μεταξύ 2014 και 2015 έκανε την παραγωγή για το “Μπόλικη Αγάπη” των Razastarr και remix στο “The Gutter Twinz” (Elephant Phinix, Noaone).
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τονίζουν το ταλέντο του να διορθώνει σχεδόν διδακτικά ατέλειες στον ήχο λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής του στη μουσική. Είναι κατασταλαγμένος και ώριμος στις ιδέες του και αυτό φαίνεται στην ωραία υλοποίηση τους. Το ότι γνωρίζει τί θέλει να παράγει όμως δεν αναιρεί τον συνεχή πειραματισμό του αφού με μια κλασσική instrumental hip hop βάση επηρεάζεται από ένα εύρος μουσικών στυλ (classical piano samples, folk etc.)
Στο τελευταίο του album “Heart Beats” η μουσική έχει πολύπλοκη δομή, λεπτομέρεια στην παραγωγή αλλά στρωτά και ήρεμα beats. Η διάθεση είναι soulful, έως και ονειροπόλα, τίποτα όμως δεν ακούγεται φτωχό ακόμη και όταν κάποια tracks πλησιάζουν ήχο ambient και abstract. Τα 20 κομμάτια που απαρτίζουν την tracklsit λειτουργούν ως σύνολο, μία βιωματική ιστορία αφιερωμένη στην οικογένεια και τη μουσική, έννοιες αλληλένδετες σε όλη την πορεία της ζωής του.


Απόλαυσε τον νέο του δίσκο στο YouTube:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLdHfLh5fKIaWe-t_dIHz8uMvGD9pI8Nw2

 Site: http://www.yegorcergei.com/
 Facebook: https://www.facebook.com/yegorcergei/?fref=ts
 Soundcloud: https://soundcloud.com/yegor-cergei

 Dj D-Mice
 Youtube: https://www.youtube.com/user/djdimice
 Soundcloud:https://soundcloud.com/d-mice-totalreality
 Facebook: https://www.facebook.com/djdmice1/

Event on fb: https://www.facebook.com/events/1748998155383343/
 Artwork by George Valmas

Η Chicken Run Records παρουσιάζει:
Yegor Cergei Αlbum Presentation| HEART BEATS TOUR
Special Guest: Dj D-Mice Total Reality Crew

Ημερομηνία: Παρασκευή 20 Μαΐου 2016
Τοποθεσία: ΣΤΗ ΣΤΟΑ soulbar
Διεύθυνση: Βηλαρά 2, Bαλαωρίτου
 Ώρα: 22.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως