Παρουσίαση δίσκου: Σκορπάω | Μικρή Σκηνή

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στις 21.30, ο Γιάννης Παπαγεωργίου με την υπέροχη μουσική παρέα του, παρουσιάζουν το νέο του δίσκο “Σκορπάω”, στη Μικρή Σκηνή, πλαισιωμένο από ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια δικιάς του σύνθεσης ή άλλων δημιουργών.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο με τον τίτλο “Σκορπάω”, από τη Minos Emi και έρχεται μετά από πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στη “Μικρή Σκηνή” για να τον παρουσιάσει ζωντανά .

Έχοντας στο πλευρό του μια μεγάλη ομάδα εξαιρετικών μουσικών, θα παρουσιάσει τα καινούργια του τραγούδια, πλαισιωμένα από ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, που θα εμπεριέχει τραγούδια από την ήδη υπάρχουσα δισκογραφία του καθώς επίσης και άλλα αγαπημένες του επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Βασισμένος σε φρέσκιες ενορχηστρωτικές ιδέες, πλούσια ηχητικά τοπία, ισορροπώντας ανάμεσα σε δυναμικά ρυθμικά μοτίβα αλλά και σε γνήσιες λαϊκές φόρμες, ο Γιάννης Παπαγεωργίου έρχεται να δημιουργήσει μια βραδιά στην οποία χωράνε η δημιουργικότητα μέσα από νέες δημιουργίες, η αυτοσχεδιαστική διάθεση και βέβαια το από κοινού τραγούδισμα αγαπημένων κομματιών, περνώντας τον ακροατή, ως ενεργό ων, από όλο το φάσμα των συναισθημάτων και αφήνοντας πάντοτε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε καθετί αναπάντεχο που μπορεί να φέρει μια ζωντανή μουσική συναυλία.

Σκορπάω”* ο τίτλος του τραγουδιού, αλλά και ολόκληρου του δίσκου. Για να υπενθυμίζει την ανημποριά μας “όταν κοιμάται η μούσα μας”, αλλά και τη λαχτάρα μας για ζωή, για ό,τι μας φέρει.»

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Παπαγεωργίου: ακουστική κιθάρα, τραγούδι, Βασίλης Ζιγκερίδης: κανονάκι, Γιάννης Κονταράτος: βιολί, Λάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσο
Γιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία

Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος, Γιάννης Παπαγεωργίου
Φωτογραφία αφίσας: Γιώργος Γερανιός
Οργάνωση παραγωγής: “Το Χάνι του Σουφλιά”

► Info

Μικρή Σκηνή
Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 10€
Κρατήσεις: 6944 503542


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως