Παρουσίαση φωτογραφικού zine «no name»

Οι noname zinners, κατά κόσμον Στέλιος Γιανσακίδης, Δώρα Κατάκη, Θανάσης Κριτσωτάκης, Μαρία Λαμπριανίδου, Μένη Σεϊρίδου και Αλέκα Τσιρώνη, με χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του πρώτου τεύχους του νέου φωτογραφικού zine μας με την ονομασία «no name», που θα γίνει στον Oratos Art Space (Στρ. Σφέτσου 2, Θεσσαλονίκη), την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023, από τις 20:00 έως τις 23:00.

O/H κάθε φωτογράφος αναπτύσσει την θεματική του και με τον τρόπο αυτό το zine αποτελείται από έξι μικρές, αυτόνομες φωτογραφικές ενότητες, τυπωμένες σε κινητά φύλλα μεγέθους Α3.

Ο Στέλιος Γιανσακίδης δημιουργεί σκοτεινές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που αισθητικά παραπέμπουν σε τεχνοτροπίες του παρελθόντος, ως νοσταλγικό αποτύπωμα. Η Δώρα Κατάκη χρησιμοποιεί τους στίχους τραγουδιού και με νόημα κλείνει το μάτι στην αμφιβολία ή την βεβαιότητα μιας υπαρξιακής αναζήτησης. Ο Θανάσης Κριτσωτάκης, με τους «Εσωτερικούς Κήπους» του, τους νοηματοδοτεί στο όριο σχεδόν του ψυχικού άλγους. Η Μαρία Λαμπριανίδου με την «Τρίτη μεσημέρι» στοιχειοθετεί μία καθημερινότητα ανάμεσα στην οικειότητα και την ανοικειότητα. Η Μένη Σεϊρίδου, “Falling into Morpheus arms”, συνταιριάζει πορτέτα και στοιχεία φύσης ως μία αλλόκοτη περιήγηση στο ονειρικό. Και η Αλέκα Τσιρώνη, με το «Πάτημα της πεταλούδας», αποτυπώνει στιγμές τυχαιότητας , αποδίδοντάς τους την αξία της επιλογής.

► Info

Oratos Art Space
Στρ. Σφέτσου 2, Θεσσαλονίκη
Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023
Από τις 20:00 έως τις 23:00.


  • ΟΛΑ όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως