Παρουσίαση: Το Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια | Open

‘Eγινε η παρουσίαση του 2ου κύκλου της δραματικής σειράς της τηλεόρασης του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι- Η Συνέχεια» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη. Όλοι οι συντελεστές ήταν εκεί και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Hello.gr. Tο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου θα προβληθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22.00 και εμείς είδαμε μία γεύση από αυτό.

Όμηρος Πουλάκης-Κωνσταντίνος Καζάκος-Αναστασία Παντούση-Γιάννςη Λάτσιος-Μανούσος Μανουσάκης-Φίλιππος Σοφιανός
Χριστίνα Αλεξανιάν-Γιάννης Λάτσιος-Αναστασία Παντούση
Βαγγέλης Σαλευρής-Μανταλένα Παπαδάτου-Κωνσταντίνος Καζάκος

Το φινάλε του πρώτου κύκλου βρήκε τους ήρωές μας στην πιο σημαντική καμπή της ζωής τους και τώρα ο δεύτερος κύκλος έρχεται για να αποκαλύψει νέους δρόμους και απρόσμενα γεγονότα.

Στον δεύτερο κύκλο οι ιστορίες των ηρώων μας θα φτάσουν και στη Σμύρνη, ενώ η ένταση και η αγωνία σταδιακά κορυφώνονται καθώς το ταξίδι τους θα συνεχιστεί, ακόμα πιο περιπετειώδες. Η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να βρει τον άντρα της και ακολουθεί τον επικίνδυνο δρόμο προς την Τουρκία. Ο Δημοσθένης παραδέχεται πια τον έρωτά του για την Ιφιγένεια και θα σταθεί δίπλα της βοηθώντας την στην αναζήτηση της. Παράλληλα, ο πατέρας της Ιφιγένειας ακολουθεί το δικό του μοναχικό ταξίδι αναζητώντας την κόρη του.

Αυτό το Σάββατο, η Ιφιγένεια, αφού ξεφεύγει από τον Ζαχάρωφ, καταφεύγει στο βιβλιοπωλείο του Ορφέα. Ο Δημοσθένης την αναζητά, αλλά του κρύβουν την αλήθεια. Ο Νίκος προσπαθεί να συναντήσει την Ανθή και καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Πριν φύγουν με τον Γρηγόριο για τη Σαμψούντα, ο Νικολαΐδης αποκαλύπτει στην Ειρήνη και τη Λουσίν την πραγματική τους σχέση. Κι ενώ Ιφιγένεια και Λάζος ξεκινούν για τη Σαμψούντα, ο Δημοσθένης προτείνει στον Ζαχάρωφ να τον χρηματοδοτήσει για να τους βρει εκεί. Ενώ διεξάγεται η συνδιάσκεψις των Παρισίων, ο Κεμάλ προετοιμάζει την αντίδρασή του και – μεταξύ άλλων – ζητά και τη συνδρομή του Ισμαήλ. Με το που κατεβαίνει από το καΐκι η Ιφιγένεια βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Χασάν. Την αιχμαλωτίζει και την οδηγεί στον Οσμάν, που την εντάσσει στην πορεία θανάτου, ενώ ο Δημοσθένης παρακολουθεί.

Αγωνία, νέες περιπέτειες, συναρπαστικές εξελίξεις και συγκλονιστικές ανατροπές. Ο 2ος κύκλος της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι- Η Συνέχεια» έρχεται και υπόσχεται να σας καθηλώσει!

Πρεμιέρα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22.00 στο Open


Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 | Φωτογραφίες από το ndpphoto.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως