Παρουσίαση βιβλίου: Βέφα Αλεξιάδου «Ήσουν Πάντα Εκεί»

Τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Βέφας Αλεξιάδου με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Ήσουν Πάντα Εκεί» θα γιορταστούν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 19:00 στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.

Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια τολμηρή κατάθεση ψυχής, χωρίς ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις.
Ξεκίνησε από το μηδέν με κόπο, επιμονή και αγώνα, κατόρθωσε να φτάσει σε ζηλευτά επίπεδα επιτυχίας. Οι εκδοτικές της απόπειρες, με απίστευτες πωλήσεις βιβλίων που ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο, οι αμέτρητες περγαμηνές της, η αναγνώρισή της ως τηλεοπτικό πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, η δημιουργία των Vefa’s House, μιας πρωτοποριακής αλυσίδας καταστημάτων ειδών κουζίνας, δεν αποτελούν παρά την πρόσοψη μιας πλούσιας σε εμπειρίες ζωής, που ξεκίνησε τα δύσκολα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής.

Λίγα λόγια για τη Βέφα Αλεξιάδου

Η ζωή της Βέφας Αλεξιάδου μοιάζει σαν παραμύθι. Τα παιδικά της χρόνια, η πείνα, η μετανάστευση, οι πρώτοι έρωτες και ο γάμος της, η ανακάλυψη μιας λατρείας, αυτής για την «υψηλή» μαγειρική, τα ταξίδια της σε όλο τον πλανήτη, η έκδοση του πρώτου της βιβλίου, η διεθνής καταξίωσή της, η συνεργασία της με τα δυο της κορίτσια, ο άδικος χαμός τους, οι δυνατές φιλίες της και οι ιστορίες των φίλων που δέθηκαν μαζί της, αποτελούν τον καμβά που πάνω του άπλωσε το δημιουργικό της ταλέντο, την πίστη της στον Θεό και την αγάπη της για τους άλλους. Με σταθερά βήματα και το κεφάλι ψηλά η Βέφα Αλεξιάδου συνεχίζει την πορεία της στη ζωή.

► Info

Παιδικός ΙΑΝΟΣ της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 19:00
Είσοδος ελεύθερη


Διαβάστε επίσης:

Λέσχη Ανάγνωσης Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης