Πατέρας σκότωσε τον γιο του με κυνηγετικό όπλο

Πατέρας σκότωσε τον γιο του με κυνηγετικό όπλο

Σοκ επικρατεί στο παγκύπριο με την οικογενειακή τραγωδία που φθάνει από τη Λεμεσό παγώνοντας το αίμα όλων. Για μια ασήμαντη αφορμή φαίνεται να διαπράχθηκε το φονικό στο χωριό Παραμύθα της Επαρχίας Λεμεσού, με θύμα 19χρονο εθνοφρουρό και φερόμενο ως θύτη τον 67χρονο πατέρα του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, του φονικού προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δυο, όταν ο πατέρας αρνήθηκε να δανείσει το όχημα του στον 19χρονο, που βρισκόταν με υπηρεσιακή άδεια από τη μονάδα του.
 
«Είμαστε μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία», ανέφερε σε δηλώσεις στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο δράστης μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αφοπλίστηκε και στη συνέχεια να κτυπήθηκε από το μεγαλύτερο γιο του, ηλικίας 21 ετών, όταν αυτός άκουσε τους δυο πυροβολισμούς και έσπευσε να δει τι συνέβη.
 
«Ο δράστης βρέθηκε στη σκηνή, είναι τραυματίας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού», είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, προσθέτοντας ότι στη σκηνή εντοπίστηκε και το κυνηγετικό όπλο με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων που γνώριζαν την οικογένεια, πρόκειται για μια οικογένεια που αντιμετώπιζε τόσο οικονομικά όσο και άλλα προβλήματα. Μάλιστα, ο συνταξιούχος πατέρας ήταν παντρεμένος με αλλοδαπή, η οποία ήταν η τρίτη και τελευταία γυναίκα, μετά από ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και ο 19χρονος, που είναι και το θύμα της τραγωδίας, ήταν παιδί του από την τελευταία του γυναίκα. 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως