Πάτρα

Πάτρα: Στο 480 ο δείκτης τροπονίνης αντί για 10 στον οργανισμό της Τζωρτζίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει ότι η μητέρας τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της. Στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας αναφέρθηκε ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίου, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (10.04.2022) στο MEGA.

Ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, αναφέρθηκε στην κατάθεσή του στην τροπονίνη, που βρέθηκε σε μεγάλο επίπεδο στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας, το οποίο τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος είχε πειράξει το οξυγόνο του παιδιού. «Αγωνιστήκαμε και δώσαμε μάχη για να καταφέρουμε ό,τι μπορούσαμε να περισώσουμε από την Τζωρτζίνα. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», δήλωσε.

Mε σπασμένη φωνή οι πρώτες δηλώσεις του εντατικολόγου της Τζωρτζίνας- «Πολεμήσαμε μαζί με την Τζωρτζίνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληροφορίες επίσης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια Πισπιρίγκου ζήτησε από το νοσοκομείο τον ιατρικό φάκελο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ο γιατρός της μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει να διερευνηθεί η εκτόξευση της τροπονίνης, του ενζύμου δηλαδή που γεννά ο οργανισμός και σχετίζεται με τη λειτουργία της καρδιάς. Η τιμή της τροπονίνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», θα έπρεπε να είναι γύρω στο 10, ενώ στον οργανισμό της Τζωρτζίνας το επίπεδο της τροπονίνης είχε φτάσει το 480.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Όλα τα τελευταία νέα για την υπόθεση των τριών παιδιών της Πάτρας

Μετά τον εντοπισμό της ουσίας της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, οι έρευνες – όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του MEGA – έχουν στραφεί στη διερεύνηση των αιτιών θανάτων των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο της Πισπιρίγκου- «Tους έπιασε ο Μάνος στο κρεβάτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως