Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου: Συζητήθηκε η αγωγή διαζυγίου. Τι ειπώθηκε

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου: Συζητήθηκε η αγωγή διαζυγίου. Τι ειπώθηκε

Τα προβλήματα στη σχέση τους δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και το 2017 έδωσαν την πρώτη μάχη στα δικαστήρια, προκειμένου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μήλον της έριδος αποτέλεσε η επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά και το ύψος της διατροφής που καταβάλλει ο επιχειρηματίας.
Περίπου 30 δίκες έχουν γίνει μέχρι στιγμής και η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού βρίσκεται στην κορύφωσή της, καθώς το δικαστήριο εξέτασε τις δύο αντίθετες αγωγές διαζυγίου του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Στη δικαστική αίθουσα ακούστηκαν οι μαρτυρίες της θείας της Τζίνας Αλιμόνου κι ενός φίλου του Παύλου Βαρδινογιάννη.
Σύμφωνα με την πρώτη, η αρχή της ρήξης στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν ο επιχειρηματίας πήρε την απόφαση να μετακομίσει η οικογένεια στην Αμερική. Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, η ανιψιά της αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες με αυτή την εξέλιξη.
Ο φίλος του επιχειρηματία, με κατάθεσή του, έδωσε μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Στο δικαστήριο αφέθηκαν αιχμές για αλόγιστες σπατάλες από μέρους της Τζίνας Αλιμόνου.