{ Τελευταία νέα }

Παύλος Πολάκης: Σχολίασε το γενέθλιο πάρτι του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

« Έπρεπε να ήμουν κι γω εκεί...να δεις απευθείας συνδέσεις και τηλε-εισαγγελείς...»


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Παύλος Πολάκης: Σχολίασε το γενέθλιο πάρτι του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, σχολίασε το γενέθλιο πάρτι του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου των Αθηνών, κ. Βερβεσσού.

 Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, που προ ημερών βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το γεύμα που είχε παραθέσει σε φίλους, σχολίασε σήμερα το «κορωνοπάρτι» του Δημήτρη Βερβεσού εκφράζοντας- μάλλον με ειρωνικό τρόπο- την λύπη του που δεν ήταν παρών στο μίνι πάρτι του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, κ. Βερβεσσού. Διαβάστε εδώ Το βίντεο από το παρτι γενεθλίων του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
 
Σε ανάρτησή του στο στο facebook, αναφέρεται στο γενέθλιο πάρτι, γράφοντας χαρακτηριστικά:
 
«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ …….»
 
Ο Πάυλος Πολάκης δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει και μια αιχμή για τον πρόεδρο του ΔΣΑ αναφορικά με την στάση που κράτησε για την πορεία του Πολυτεχνείου.
 
«ΥΓ πολύχρονος Δημήτρη Βερβεσσε ,ειλικρινά όμως δεν περίμενα να πάρεις τέτοια θέση ως ΔΣΑ για την πορεία του Πολυτεχνείου….Σε θυμόμουνα ΠΑΣΠΙΤΗ ,εξελίχθηκες όμως σε ΚΙΝΑΛ….» ανέφερε.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ