{ Εκδηλώσεις }

Πενήντα Χρόνια από την ίδρυση του Εκτου συστήματος Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων


Κατηγορίες: Γιορτές

Πενήντα Χρόνια από την ίδρυση του Εκτου συστήματος Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων
Δωρεάν

Χώρος: Δημαρχείο Αμπελοκήπων
Διεύθυνση: Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ 12, Αμπελόκηποι, 56123
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Δημαρχείο Αμπελοκήπων
Τιμή: από 0.00

Πότε: 07/12/2019
Ώρα έναρξης: 20.00
Αίθουσα Αλέξης Μινωτής

Το ΄Εκτο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων ιδρύθηκε το 1969, έτσι φέτος κλείνουν 50 χρόνια από εκείνη τη χρονιά.

Γιορτάσθηκαν τα 25 χρόνια το 1994 στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική τελετή. Φέτος θα πραγματοποιηθεί μια άλλη Γιορτή, με περίπου τα ίδια στοιχεία : μουσική, προβολές σε μεγάλη οθόνη, θέατρο, απονομές. Όμως θα διαφέρει αρκετά από εκείνη του 1994. ΄Ετσι λέμε να την προετοιμάσουμε με νέα στελέχη, αλλά και παλαιότερους αρχηγούς και προσκόπους.  Θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 – ώρα 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο με το 1994 (Δημαρχείο Αμπελοκήπων - αιθ. Αλ. Μινωτής) σε κείμενα - σκηνοθεσία - βιντεοπροβολές - επιλογές μουσικών κομματιών :  Σταμάτη Γαργαλιάνου ο οποίος σκηνοθέτησε και την Γιορτή πριν 25 χρόνια. Αλλοι συντελεστές : Φώτης Σακαλής (βιντεο- ήχος) - Γιώργος Νικολάου (οργάνωση μελών Μπάντας ως Αρχηγός και Ραβδούχος), Παναγιώτης Μαυρίκος-Πέτρος Γαργαλιάνος (τεχνική κάλυψη)
Θα υπάρχουν δυο παρουσιαστές και πολλοί τεχνικοί συντελεστές, έτσι πρόκειται για μια εξόχως συλλογική δουλειά, δείγμα της καλής και σωστής προσκοπικής νοοτροπίας.
 
΄Οπως καταλαβαίνουν οι αναγνώστες, πρόκειται για ένα πολυθέαμα με προβολές βίντεο σε μεγάλες οθόνες σε όλο το χώρο (μπροστά, πλάγια, επάνω), θεατρικά σκετς, υπέροχες μουσικές, χάππενινκς, απρόοπτα - Θα το απολαύσουμε επί μιάμιση ώρα που θα είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση. ΄Ολα με γρήγορο ρυθμό και ταχύτατες εναλλαγές δράσης -
Οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων θα δουν κάτι που δεν το έχουν ξαναδεί ή που το βλέπουν σπάνια. Φιλοδοξούμε να τους μείνει αξέχαστο σαν θέαμα και να ζητήσουν να το ξαναδούν. Θα υπάρχουν σίγουρα κάποιοι φίλοι που θα θελήσουν να το δουν, αλλά λόγω έλλειψης ικανού αριθμού θέσεων θα μείνουν έξω από την αίθουσα "Αλέξης Μινωτής". Ετσι ετοιμάζουμε μια επανάληψη της ίδιας Γιορτής τον Ιανουάριο ή και Φλεβάρη του νέου έτους. Σκεφτόμαστε να το επανλαμβάνουμε κάθε 5 χρόνια (στα 55, στα 60, στα 65 κλπ).
 
Παρακαλούνται όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν θέση να το κάνουν με ένα τηλέφωνο στο 6944-134.004
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ