Πέννυ Σκάρου: ο έρωτας των δυο γυναικών ήταν η δική μου ιστορία

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού που φέρει τον τίτλο “Αλλού” η Πέννυ Σκάρου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην ιστορία που περιγράφει το τραγούδι της η οποία όπως αποκάλυψε είναι προσωπική της ιστορία και έχει να κάνει με τον έρωτα δυο γυναικών. Η ερμηνεύτρια, που ανακάλυψε στη Σάμο ο Στέφανος Κορκολής σε ηλικία 17 ετών, με αφορμή το νέα της κομμάτι «Αλλού», μίλησε για τη σχέση της με άλλη γυναίκα και τον τρόπου που το αντιμετώπισε η οικογένειά της όταν το πληροφορήθηκε.

«Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σκοταδισμός είναι πολύ σημαντικό ένας καλλιτέχνης να βγάζει αλήθειες. Το νέο μου τραγούδι είναι μια βιωματική ιστορία. Γενικότερα τα τραγούδια μου, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι βιογραφικά. Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω από που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα σε εικόνα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού», είπε η Πέννυ Σκάρου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τον Μπισμπίκη – «Ο έρωτας στα 50 είναι διαφορετικός»


Οι αντιδράσεις από την οικογένειά της 

«Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους, που δεν αποδέχονται τις επιλογές τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στις μεγαλύτερες γενιές να αποδέχονται πιο εύκολα τις επιλογές των παιδιών τους. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που μου λένε μπράβο ή ότι έχουν περάσει δύσκολα και οι γονείς τους τούς έδιωξαν από το σπίτι γι’ αυτόν τον λόγο», σημείωσε.

«Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ. Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Και με το ατύχημα με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Λίγο οι αδελφούλες μου κλώτσησαν. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά και σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το σημαντικό είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη, στο τέλος όλοι το αποδέχονται… Όλα είναι στο μυαλό».

Ράδιο Αρβύλα – GNTM: «…μας λες ότι εσύ δεν θα ξεπουληθείς για να κάνεις καριέρα;»