{ Τελευταία νέα }

Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση τον 27χρονο δολοφόνο από τη Κρήτη


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση τον 27χρονο δολοφόνο από τη ΚρήτηΆλλες πέντε γυναίκες φαίνεται ότι είχαν πέσει θύματα του 27χρονου δολοφόνου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έδρασε ο δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη. Αλλες  πέντε γυναίκες φαίνεται ότι είχαν πέσει θύματα του 27χρονου καθ? ομολογίαν δολοφόνου . 
Συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις των πέντε γυναικών. Ο λόγος για μια Ελληνίδα και για τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερος εκ των οποίων εργάζονταν στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις καταγγέλλουσες υποστήριξαν ότι ο 27χρονος τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 
Μάλιστα όπως είπε η πέμπτη γυναίκα, ο δολοφόνος, ενώ βρισκόταν πάνω σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ στις 31 Μαΐου 2019. Μια ημερομηνία μόλις λίγες εβδομάδες πριν την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου.
 
Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».
 
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της 60χρονης βιολόγου, Σούζα Ιτον.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ