{ Τελευταία νέα }

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη (17.10) στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη (17.10) στη ΘεσσαλονίκηΠέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα.
 
Στις 09:30, μέλη του Συλλόγου εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο ΥΜΑΘ ενάντια στην παραχώρηση αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ιδιώτες.
 
Στις 12:00 ,φοιτητικοί σύλλογοι εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση.
 
Στις 17:00, ατομα κουρδικής καταγωγής θα διαδηλώσουν στην Καμάρα κατά της επιχείρησης της Τουρκίας στην βόρεια Συρία.
 
Στις 18:00, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα συγκεντρωθούν επίσης κατά της επιχείρησης της Τουρκίας στην βόρεια Συρία στο άγαλμα Βενιζέλου.
 
Στις 19:00, μέλη του ΠΑΜΕ  θα διαμαρτυρηθούν μπροστά στο άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στην κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.
 
Σημείωση: Οι ανακοινώσεις για τις συγκεντρώσεις - πορείες -απεργίες στη Θεσσαλονίκη που δημοσιεύονται στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις-αφίσες-email ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ