Περί Μουσικής… ο Λόγος» : Συναυλία της ΕΡΤ3 στο Ωδείο της Αρχαίας Αγοράς

Περί Μουσικής… ο Λόγος» : Συναυλία της ΕΡΤ3 στο Ωδείο της Αρχαίας Αγοράς

με τον Γιώργο Καζαντζή και τη Σόνια Θεoδωρίδου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η ΕΡΤ3 διοργανώνει συναυλία με τίτλο «Περί Μουσικής… ο Λόγος» με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή και τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, τη Δευτέρα  17 Ιουνίου 2019, στις 21:00, στο Ωδείο της Αρχαίας Αγοράς, με την ευγενική υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης.

Υπό το φως της πανσελήνου, σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, ο Γιώργος Καζαντζής ξεδιπλώνει τις μικρές μουσικές του ιστορίες, με οργανικές συνθέσεις και αγαπημένα τραγούδια του, όπως τα: «Ήτανε αέρας», «Μέλισσες», «Χειμωνανθός», «Μυστικό», «Σαν καταιγίδα», «Του έρωτα και του ουρανού», «Πνοή του ανέμου», «Φωτιά κι αλμύρα», «Πολεμιστής», με τη μοναδική φωνή της Σόνιας Θεοδωρίδου.

Στην έναρξη της βραδιάς, η Μουσική συναντά τον Λόγο με την ποιήτρια Κική Δημουλά να διαβάζει σε βίντεο τα ποιήματά της «Πέρασα», «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», «Μαύρη γραβάτα» και «Χαίρε ποτέ» συνοδεία των κομματιών «Ανοιξιάτικη Ρομάντζα» και «Ναντίν».

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Δημήτρης Γουμπερίτσης (κόντρα μπάσο), Χρήστος Τάσιος (κρουστά), Σάκης Λάιος (πνευστά), Στέφανος Σεκέρογλου (βιολί), Στέλλα Τεμπρελή (τσέλο).

«Περί Μουσικής… ο Λόγος» – Γιώργος Καζαντζής.
Συναυλία της ΕΡΤ3 με τον Γιώργο Καζαντζή και τη Σόνια Θεoδωρίδου.
Δευτέρα 17/6, στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20.30), στην Αρχαία Αγορά Θεσσαλονίκης

Η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.
Η είσοδος είναι δωρεάν με αριθμημένες προσκλήσεις που διατίθενται από τα κτίρια της ΕΡΤ3 (Αγγελάκη 2- Διοίκηση και Αγγελάκη 14 -102FM και 958FM) από τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου έως και την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2310299502 και 2310299513.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως