Περιηγηθείτε στο Μουσείο Πόκεμον από το σπίτι σας! (ΦΩΤΟ)

Η εταιρεία Pokémon και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Toyohashi έχουν κάνει δυνατή τη θέαση του Μουσείου Απολιθωμάτων Pokémon χωρίς να βρίσκεστε στην Ιαπωνία. Οι θαυμαστές των Pokémon μπορούν τώρα να κάνουν μια εικονική περιήγηση γύρω από την έκθεση — η οποία είναι ανοιχτή μέχρι τον Νοέμβριο — για να δουν τη συλλογή πραγματικών απολιθωμάτων και των Pokémon, από έναν τυραννόσαυρο έως έναν Tyrantrum.

Σχεδιασμένη για να διδάξει στα παιδιά τα απολιθώματα και τους δεινόσαυρους, η έκθεση περιλαμβάνει μοντέλα Pokémon δίπλα-δίπλα με απολιθωμένες εκδόσεις και πάνελ πληροφοριών για εκπαίδευση μέσα στη διασκέδαση.

Τα αρχαία Pokémon που αποκτήθηκαν μέσω απολιθωμάτων υπήρχαν πάντα στα παιχνίδια και τα anime, και βασίζονται σε είδη στον πραγματικό κόσμο (ο Pikachu είναι το Pokémon του ποντικιού).

Περνώντας από μερικά από τα Pokémon στην έκθεση, για παράδειγμα, το Omanyte βασίζεται σε ένα προϊστορικό πλάσμα που ονομάζεται αμμωνίτης, το Aerodactyl βασίζεται σε πτερόσαυρους και το Bastiodon βασίζεται σε κερατοψιανούς δεινόσαυρους όπως οι τρικερατόψεις.

Να σημειωθεί είναι ότι ολόκληρη η έκθεση είναι στη ιαπωνική γλώσσα και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τον Νοέμβριο.

Η εικονική περιήγηση είναι διαθέσιμη μέσω του ιστότοπου τρισδιάστατης περιήγησης Matterport .

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως