{ Τελευταία νέα }

Πέθανε η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου


Κατηγορίες: Κοινωνία

Πέθανε η ηθοποιός  Εύα ΚοταμανίδουΈφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου

Γεννήθηκε το 1936 στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Έγινε γνωστή από τις ταινίες του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, όπως  ''Ο Θίασος,Μεγαλέξαντρος, Τοπίο στην ομίχλη, Το βλέμμα του Οδυσσέα''. Επίσης, έχει πολλές εμφανίσεις στο θέατρο και στην τηλεόραση.
 
Στις εκλογές του Ιουνίου και του Νοεμβρίου του 1989 εξελέγη βουλευτής Β Αθηνών με τον Συνασπισμό. Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τη Δημοκρατική Αριστερά. 
Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.
 
Ακόμα ενα δυσάρεστο νέο και μια μεγαλη απώλεια για το θέατρο και τον πολιτισμό μας..Η σπουδαια κυρία του θεάτρου μας και πρωταγωνίστρια των.μεγάλων ταινιών του Θόδωρου Αγγελόπουλου Ευα Κοταμανίδου και δασκάλα τοσων ηθοποιών εφυγε τα ξημερώματα... Καλό ταξιδι αγαπημένη μας και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για οσα προσεφερες και κυρίως για το ήθος με το οποιο υπηρετησες την τέχνη και τον πολιτισμό μας.

Ακόμα ενα δυσάρεστο νέο και μια μεγαλη απώλεια για το θέατρο και τον πολιτισμό μας..Η σπουδαια κυρία του θεάτρου μας και...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Wednesday, 25 November 2020

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ