{ Τελευταία νέα }

Πέθανε ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Πέθανε ο γνωστός αστρολόγος Πητ ΠαπαδάκοςΟ αστρολόγος Πητ Παπαδάκος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις τηλεoπτικές του εμφανίσεις την δεκαετία του 1990

Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος. Η είδηση έγινε γνωστή από την οικογένειά του μέσω του facebook.
 
Ο Πητ Παπαδάκος έκανε αστρολογικές προβλέψεις ενώ είχε μεγάλη λατρεία στον Ολυμπιακό. Ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις τηλεόπτικές του εμφανίσεις την δεκαετία του 1990 αλλά και τις φιλίες που είχε με καλλιτέχνες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η σελίδα του στο facebook έχει γεμίσει από τα αντίο των αγαπημένων του φίλων.

Η Μαριαλένα και ο Τάσος (ανίψια Παπαδάκου) έγραψαν τα ξημερώματα: «Θειουλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου».

Ποιος ήταν ο Πήτ Παπαδάκος 

Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας.

Στην επισημη σελίδα του στο Facebook το βιογραφικό του γράφει:

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ master - doctorate Συγγραφεας Διεθνους Φημης
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-12-1959 ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ KLEIDOL UNIVERSITY USA ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΔΑΚΤΟΡ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΥΘΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 9 ΒΙΒΛΙΩΝ

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ