Πένθος

Πέθανε ο ιδρυτής του «Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη» Παναγιώτης Λεούσης

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Σε σχετική ανάρτηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες και η Οργανωτική Επιτροπή του World King of Taekwon Do εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη στήριξή τους στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Λεούση, για την απώλεια τους.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

«Απεβίωσε ο ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες και η Οργανωτική Επιτροπή του World King of Taekwon Do θέλουν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη στήριξή τους στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Λεούση, για την απώλεια τους.

Ο Παναγιώτης Λεούσης που απεβίωσε τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, ήταν Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, ενός συλλόγου που χάρη με όραμά και την αφοσίωση, έθρεψε και ανέδειξε γενιές πρωταθλητών και πρωταθλητριών του Taekwon do ITF, οι οποίοι διακρίθηκαν στα Εθνικά πρωταθλήματα και σήκωσαν ψηλά τη γαλανόλευκη εκπροσωπώντας τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ηλιούπολη στις 09:30 το πρωί και η ταφή στα κοιμητήρια Ευόσμου.

Το 8ο World King of Taekwon Do που θα πραγματοποιηθεί στις 07-08 Μαΐου 2022 στη Θεσσαλονίκη θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του.»

Διαβάστε επίσης

Ευχές του Βασίλη Λεβέντη μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως