Site icon Cityportal.gr

Πέθανε ο Θοδωρής Τζίνας συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Θερμαϊκού

Ο Θοδωρής Τζίνας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Θερμαϊκού και επιχειρηματίας Θοδωρής Τζίνας.

Ο Θοδωρής Τζίνας έμενε στην περιοχή της Επανομής και είχε εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Θερμαϊκού το 2020. Γεννήθηκε το 1967. Σπούδασε βιολογία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Περιβάλλον (master «Διαχείρηση Αποβλήτων»). Είχε επιμορφωθεί μεταξύ άλλων στα «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας – ΙSO 9000» και στην «Επικοινωνία και Επίλυση Συγκρούσεων – Λήψη Αποφάσεων».

Είχε μακρά επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, σε βιομηχανία τροφίμων και ως εκπαιδευτικός. Από το 2000 υπηρετούσε στο Υπουργείο Εργασίας ως Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία. Είχε ειδικευθεί και ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξέταση καταγγελιών και την σύνταξη αντίστοιχων εκθέσεων-αναφορών για εργασιακά θέματα.

Ο Θοδωρής Τζίνας είχε πολυσχιδή κοινωνικοπολιτική δραστηριότητα καιδιατέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θερμαϊκού.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Τσαμασλή

Δυστυχώς,σήμερα έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων,ο αγαπημένος μας συνδημότης και ο πρώτος εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο,συμπαραστάτης του δημότη και επαγγελματία, Θοδωρή Τζίνα.
Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια ενός αγαπητού φίλου και συνεργάτη.
Ο Θοδωρής ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση για την εργατικότητά του και το βαθύ του ενδιαφέρον με τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας.
Όλοι εμείς στον Δήμο Θερμαϊκού δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό Παράδεισο…


Θεσσαλονίκη 15 Μαΐου 2023

Exit mobile version