Site icon Cityportal.gr

Φιλιππίδης: Με υπόμνημα η απάντηση στις καταγγελίες – Τέλος οι επαναλήψεις των σειρών του

Στον Πέτρο Φιλιππίδη και τους δικηγόρους του δόθηκε ο φάκελος με τις καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση που έχουν υποβάλει επισήμως εις βάρος του στο ΣΕΗ οι ηθοποιοί Αννα Μαρία-Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Οι δικηγόροι του παρέλαβαν τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης να ετοιμάσει την δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο αριθμός των καταγγελιών που τον αφορούν εκτός από αυτές που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για διψήφιο αριθμό.

Με υπόμνημα η απάντηση στις καταγγελίες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα μεταβεί ο ίδιος στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η υπόθεσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές.

Άγνωστο παραμένει επίσης εάν οι Άννα Μαρία-Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα παραστούν σε κάποια από τις συνεδριάσεις του Πειθαρχικού για την υπόθεση.

Τέλος και οι επαναλήψεις των σειρών που έπαιζε

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του και τη νοσηλεία του στο «Υγεία», ακολούθησε η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και την διαφημιστική καμπάνια της DIGEA, ενώ βέβαιη θεωρείται και η λήξη της συνεργασίας με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρεται να είναι αποφασισμένα να μην τις προβάλουν ξανά ως επαναλήψεις – κατά τη συνήθη πρακτική κάλυψης κενών στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα.

Exit mobile version