Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στον Κορυδαλλό κατηγορούμενος για βιασμούς, τα ξημερώματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα, στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να δήλωσε πως έχει πόνους οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά. Θα εξεταστεί από τους γιατρούς οι οποίοι και θα αποφασίσουν εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο ή θα πρέπει να επιστρέψει στο κελί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Απορρίφθηκε και η 2η αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Θέλει να καταθέσει και μετά… ας πεθάνει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει» Αυτά ήταν τα λόγια που είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος του Φιλιππίδη, ο  Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε σχέση με την υγεία του πελάτη του

Τριανταφυλλόπουλος: «Για Λιγνάδη-Φιλιππίδη οι Αρχές λειτούργησαν. Για τη Γεωργία όχι…Και ο νοών νοήτω»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως