πρόσοψη καταστήματος

«Pet’s Hug»: Μία αγκαλιά για τα κατοικίδια στα Κωνσταντινουπολίτικα

To pet shop «Pet’s Hug», στα Κωνσταντινοπολίτικα της Θεσσαλονίκης, λειτουργεί ως μία μεγάλη αγκαλιά για όλα τα κατοικίδια, προσφέροντας όλο και περισσότερες υπηρεσίες κι ένα όλο και μεγαλύτερο εύρος προϊόντων.

Αυτή ήταν η φιλοσοφία του εξ’ αρχής, αφού άνοιξε από ανθρώπους που τους ενώνει η αγάπη για τα κατοικίδια. Κι έφτασε να είναι, σήμερα, ένας από τους πιο σύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους pet grooming στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείς να πας τον μικρό σου φίλο για κούρεμα ή περιποίηση, ακόμη και για προμήθεια φαρμακευτικών ειδών και φυσικά, για κάθε είδους τροφή, παιχνίδια κι άλλα αξεσουάρ, που θα κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο διασκεδαστική.

σκύλος

Το «Pet’s Hug» άνοιξε στην οδό Λαμπράκη το 2014, ως ένα πλήρες κατάστημα ειδών για κατοικίδια ζώα, που εξειδικευόταν σε τροφές, λιχουδιές, εξοπλισμό και παιχνίδια.

Δύο χρόνια μετά, η αγάπη των ιδιοκτητών για το αντικείμενό τους και ειδικά για τα κατοικίδια ζώα, τους μετέφερε σε νέο χώρο 250τμ. στη σημερινή διεύθυνση του καταστήματος, στην οδό 17ης Νοέμβρη 59, στα Κωνσταντινοπολίτικα.

εσωτερικός χώρος καταστήματοςεσωτερικός χώρος καταστήματοςεσωτερικός χώρος καταστήματος

Pet Grooming και Κτηνιατρικό Φαρμακείο

Εδώ, πλέον, το «Pet’s Hug» έχει προσθέσει έναν υπερσύγχρονο χώρο pet grooming, όπου μπορείς να φέρεις τον αγαπημένο σου φίλο για την περιποίηση του όπως κούρεμα, λούσιμο και χτένισμα από τα χέρια ειδικών. Επιπλέον αποτελεί ένα από τα ελάχιστα φαρμακεία για κατοικίδια, που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο σε φάρμακα, όσο και σε αποκατάσταση τραυματισμένων ζώων και είναι απόλυτα εξειδικευμένο, σε κάθε σου ανάγκη.

περιποίηση σκύλων before afterπεριποίηση σκύλων before afterεσωτερικός χώρος καταστήματος

Οι υπηρεσίες του καταστήματος καλύπτουν τις ανάγκες όλων των κατοικιδίων. Εδώ θα βρεις προϊόντα για το σκύλο ή τη γάτα σου, αλλά και για ψάρια, τρωκτικά και πτηνά. Θα βρεις όλες τις κατηγορίες τροφών και πλήρης γκάμα προϊόντων καθώς κι ένα πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό, που ενημερώνεται συνεχώς κι έχει καταφέρει να δημιουργήσει προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες, εμπνέοντας εμπιστοσύνη κι αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές κι εγκρίσεις.

τροφές ζώωνεσωτερικός χώρος καταστήματος

Είναι, άλλωστε, από τα λίγα κέντρα περιποίησης κατοικιδίων της πόλης, που προσφέρουν καθαρισμό δοντιών χωρίς αναισθησία.

Όλοι θέλουμε μια αγκαλιά

Ότι και να χρειαστείς, η «αγκαλιά» του «Pet’s Hug» βρίσκεται εδώ, για να σου παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, μέσα από τη μεγάλη γκάμα τροφών κι αξεσουάρ κι ό,τι άλλο χρειάζεται ο μικρός σου φίλος.

τροφές ζώωντροφές ζώωντροφές ζώων

Στο «Pet’s Hug», έχουν καταλάβει τη σημασία και την ευθύνη, που φέρει η ενημέρωση και ο κατάλληλος προσανατολισμός των κηδεμόνων ενός κατοικίδιου και ξέρουν να προτείνουν, ό,τι είναι καλύτερο για τον αγαπημένο σου φίλο. Γιατί όλοι θέλουμε μία αγκαλιά!

τροφές ζώωνκλουβιά και ψάρια

Tip 1: Οι υπηρεσίες καλλωπισμού, προσφέρονται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο του καταστήματος.

Tip 2: Κάθε σου παραγγελία από το «Pet’s Hug», μπορείς να την έχεις με δωρεάν παράδοση και στο χώρο σου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 59, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 948084
Website
Facebook

 

 

Διαβάστε επίσης: «Animal Foods»: Το συνοικιακό pet shop του Ευόσμου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως